top of page
demolition-waste3_edited.jpg

VIBRA Screen Bucket

Hos MultaVEX Oy hittar du de lägsta utsläppen, mångsidiga siktskoporna för siktning av jord, rivningsbetong, krossad sten och krossad sten, samt för sortering av stora stenar. Läs mer nedan!

MultaVEX VIBRA siktskopor

MultaVEX Oy:s Vibra-skärmskopor är resultatet av år av utvecklingsarbete. MultaVEX Vibra siktskopa har ett brett användningsområde; siktskopan är lämplig för rivningsskräp, sten, stenbrott, krossad sten, matjord, återfyllning, sil och sandsilning och återfyllning av rörledningar. Här hittar du även alla reservdelar du behöver för siktskopor, såsom Hardox-stänger, siktnät och siktelement, samt adaptrar för hjullastare för vibrerande skopor. Kontakta oss, vi ger dig gärna råd om rätt lösning för dina behov!

Funktioner och funktionsprincip för MultaVEX Vibrating Screen Bucket

MultaVEX Vibra screenskopa har en enkel design och en pålitlig funktionsprincip: kamaxeln flyttar stängerna i botten av skopan växelvis. Silskopan skärmar marken genom att vibrera och har inga roterande delar som fastnar och lätt går sönder. Behovet av underhåll och reparation av silskopor är mycket litet. Att ändra skärmstorlek är enkelt och tar bara några minuter, så det finns inga långa pauser för att arbeta. Skärmstorlekarna är justerbara från 25 mm på bara några minuter.


Rammaterialet på siktskopan är slitstarkt 400HB slitstål och alla siktskopor finns även som supermodeller med spik och ytterligare förstärkningar. Användningen av en siktskopa är kostnadseffektiv och kostnaden för att använda den är endast en bråkdel jämfört med siktskopor av rotortyp. Silskopan behöver 20 till 80 liters hydrauleffekt vid ett tryck på 200 bar och kan även användas på tiltrotatorer.

bottom of page