top of page
AdobeStock_93967482.jpeg
LOGO OK.png

MultaVEX VIBRA 
Ansökningar

Purkujätteen seulonta
maxresdefault.jpg

MultaVEX Vibra siktskopan är ett utmärkt och extremt effektivt verktyg för siktning av rivningsavfall. Det är också lämpligt för siktning av betongavfall som innehåller stålstänger utan risk för störning.

Vibra siktskopan är ett utmärkt hjälpmedel vid siktning av rivningsavfall

Käftkrossar är betydligt snabbare när man tar bort fin jord från materialet innan det krossas. Genom att installera elementen får du önskad skärmstorlek (se Produkter/Tillbehör)

stone screening
maxresdefault.jpg

Siktning av stenar blir mycket enklare, snabbare och mer kostnadseffektiv när du använder en siktskopa. MultaVEX Vibra siktskopan är ett praktiskt och kostnadseffektivt verktyg för stensiktning.

MultaVEX siktskopor är din lösning för stensiktning

MultaVEX siktskopor kan användas som vanlig grävmaskinskopa för utgrävning. Det är väldigt slitstarkt och därför lämpligt även för uthyrning.

Den här skopan skiljer stenar från finkornigt material genom att vibrera. Det innehåller inte några roterande delar som fastnar lätt. Detta gör siktskopan mycket tillförlitlig att använda. MultaVEX Vibra hanterar också mycket stora stenar.

MultaVEX Vibra är ett överlägset verktyg för att fylla kabelbanor, bygga skogsvägar och många andra användningsområden, där stensiktning är nödvändig. Du kan uppnå betydande besparingar genom att välja siktskopan för dessa uppgifter.

Louheen seulonta
maxresdefault.jpg

MultaVEX Vibra siktskopan är som bäst när siktning riktigt grovt material. Även om det var blåst upp stenar och de resulterande skarpa stenarna, är det inte ett problem.

Vibra siktskopan är ett utmärkt verktyg även för siktning av extremt grova sprängstenar

Det är ett bekvämt sätt att sortera sprängsten för att starta siktning med en större siktstorlek och lägga till stänger efter behöv, sortering olika stora stenar i olika högar.

Murskeen seulonta
maxresdefault.jpg

MultaVEX Vibra siktskopan är som bäst när siktning riktigt grovt material. Även om det var blåst upp stenar och de resulterande skarpa stenarna, är det inte ett problem.

Vibra siktskopan är ett utmärkt verktyg för siktning av extremt grova krossade stenar

Det är ett bekvämt sätt att sortera krossade stenar för att starta siktning med en större siktstorlek och lägga till stänger efter behöv, sortering olika stora stenar i olika högar.

Putkilinjan täyttö
maxresdefault.jpg

Fyllningen av rörledningen och kabelledningen kan göras med MultaVEX Vibra skopan med liten ansträngning och snabbt. Också smidig och noggrann ytbehandling av linjen kan göras bekvämt med siktskopan. Eftersom MultaVEX Vibra passar utmärkt för siktning av olika typer av jord, är det ett utmärkt verktyg för fyllning och efterbehandling av rörledningen oavsett vilken typ av jord som används för att fylla linjen.

Med en Vibra skopa kan du enkelt fylla och avsluta rörledningarna

De viktigaste fördelarna med MultaVEX Vibra siktskopan vid fyllning av rörledningar och kabelledningar är snabb inbyggnad, lätt underhåll och utmärkt hållbarhet. MultaVEX Vibra siktskopan skärmar jorden genom vibrationer och har därför inte roterande, lättstoppande delar. Av detta skäl går rörledningens fyllning utan onödiga förseningar, vilket bidrar till en smidig implementering av hela projektet. Tack vare den hållbara siktskopan kan nackdelen för invånarna och trafikanterna, som orsakas av rörledningen, minimeras.

Ruokamullan seulonta
maxresdefault.jpg

Matjord siktning är exakt arbete för att få ett högkvalitativt slutresultat. Med MultaVEX Vibra siktskopan kan du enkelt skilja, till exempel stubbar och stenar från jorden. Eftersom det inte finns några roterande blad i hinken, orsakar det inte att träspinnarna kommer in i det färdiga materialet.

 

Vibra siktskopan är ett oslagbart verktyg för siktning av jordjord

Det är möjligt att installera siktningsnät eller element i våra siktskopor, vilket gör det möjligt att använda våra siktskoporna även vid mycket noggrann matjord siktning. Siktningsnät och element finns i olika densiteter.

Täytemaan seulonta
maxresdefault.jpg

Med MultaVEX Vibra siktskopan är siktning av fyllning enkel och effektiv. Med siktskopan separerar du snabbt och enkelt sand och större korn.

 

Vibra siktskopan underlättar siktning av fyllning

Det är möjligt att installera siktningsnät eller element i våra siktskopor, vilket gör det möjligt att använda våra siktskoporna även vid mycket noggrann siktning. Siktningsnät och element finns i olika densiteter.

Hiekan seulonta
maxresdefault.jpg

Siktning av sand kan vara enkelt, snabbt och kostnadseffektivt. Med en siktskopa kan du enkelt separera granulär mark från sand.

MultaVEX Vibra siktskopan är en utmärkt apparat för siktning av sand. Det siktar jorden genom att vibrera och inkluderar inte till exempel roterande stänger eller andra delar som enkelt fastnar. Det är ett överlägset verktyg för att bygga skogsvägar, fylla kabellinjer och många andra användningsområden där sandskärmning är nödvändig.

Med MultaVEX Vibra siktskopa, är sand siktning enkelt och snabbt!

Det är möjligt att installera siktningsnät eller element i våra siktskopor, vilket gör det möjligt att använda våra siktskoporna även vid mycket noggrann sand siktning. Siktningsnät och element finns i olika densiteter.

Kantojen seulonta
maxresdefault.jpg

Med MultaVEX Vibra siktskopan är siktning av träd stubbar enkelt och effektivt. Siktskopan separerar snabbt och enkelt, till exempel jord och sand från stubbar. Efter detta kan stubbarna till exempel brännas.

Vibra siktskopan är också praktiskt för siktning av stubbar

Det är möjligt att installera siktningsnät eller element i våra siktskopor, vilket gör det möjligt att använda våra siktskoporna även vid mycket noggrann siktning. Siktningsnät och element finns i olika densiteter.

bottom of page