Tietosuoja

Tietosuoja

MULTAVEXIN TIETOSUOJASELOSTE

23. TOUKOKUUTA, 2018

Henkilötietojen suojaaminen on tärkeää MultaVEXille. Olemme sitoutuneita suojaamaan tietojasi ja toimimaan oikeuksiesi ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lue tämä tietosuojaseloste huolellisesti. Saat siitä tärkeää tietoa siitä, miten käytämme henkilötietojasi ja lisäksi tietosuojaseloste kertoo lailliset oikeutesi.

Kun käytämme tässä tietosuojaselosteessa sanaa “sinä”, viittaamme joko sinuun tai sinun puolestasi valtuutettuna toimivaan henkilöön tai edunsaajaan tai muuhun henkilöön kotitaloudessasi tai organisaatiossa. Kun käytämme sanaa “me”, viittaamme MultaVEX Oy:öön.

TIETOJESI KERÄÄMINEN JA KÄYTTÄMINEN

Kerättävät tiedot vaihtelevat siitä riippuen, miten käytät palvelujamme. Saamme keräämämme henkilötiedot joko suoraan sinulta tai kolmannelta osapuolelta tai keräämme tiedot verkkosivuillamme tapahtuvan käyttäytymisesi tai palveluidemme käytön (esim. kuva/videomateriaali) perusteella. Tietojesi käyttö on sallittua soveltuvan henkilötietolainsäädännön nojalla. Useimmissa tapauksissa henkilötietojesi käyttö perustuu palvelujamme koskevan sopimuksen valmisteluun tai täytäntöönpanoon taikka oikeutettuun etuumme, mutta joissakin tapauksissa (esim. lain niin edellyttäessä) käyttömme voi perustua suostumukseesi.

1. MARKKINOINTI

Keräämme ja käsittelemme seuraavia tietojasi:

 • Henkilötietosi kuten nimi, yritys, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, asuinmaa;
 • Voimme myös tallettaa mieltymyksiäsi osana tietojen analysointia voidaksemme parantaa liiketoimintaamme sekä tarjotaksemme parempia palveluita;

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointia seulakauhoistamme sekä niiden lisävarusteista ja varaosista. Tämä voi tapahtua sähköpostitse, postitse, tekstiviestillä, puhelimitse tai kohdennettuna verkkomarkkinointina.
 • Silloin, kun meillä on yhteystietosi siitä syystä, että olemme lähiaikoina toimittaneet sinulle seulakauhan, voimme ottaa sinuun yhteyttä liittyen vastaavantyyppisiin tuotteisiin ja palveluihin (mukaan lukien erikoistarjoukset, alennukset ja kilpailut), ellet ole pyytänyt meitä lopettamaan markkinointiviestien lähettämistä tai olet kieltäytynyt vastaanottamasta sähköistä markkinointiamme. Joka kerran, kun saat meiltä markkinointimateriaalia koskien vastaavanlaisia tuotteita ja palveluita, sinulla on mahdollisuus kieltää sähköinen markkinointi. Voit myös milloin tahansa lähettää meille sähköpostia ja pyytää meitä lopettamaan markkinointimateriaalin lähettäminen tai voit kieltäytyä vastaanottamasta sähköistä markkinointia. Sähköpostiosoite tätä varten on [email protected]
2. TARJOUSPYYNTÖ VERKOSSA

Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

 • Nimi, yritys, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, konekanta.

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Käytämme tietojasi ainoastaan tehdäksemme sinulle tarjouksen joko puhelimitse, sähköpostilla tai kotikäynnillä.
3. PALVELUJEMME TILAAMINEN

Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

 • Nimi, yritys, y-tunnus, toimitus/laskutusosoite, yhteyspuhelinnumero(t), sähköpostiosoite, konekanta sekä maksutiedot.

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Käytämme tietojasi seulakauhan asentamiseen ja valitsemiesi tuotteiden valmistamiseen. Käsittelymme on sallittua soveltuvan henkilötietolainsäädännön nojalla ja kaikissa henkilötietojesi käsittelyn vaiheissa käsittelyn laillinen peruste on sopimus (sopimusvelvoitteemme tarjota sinulle seulakauhojamme).
4. VERKKOSIVUJEMME KÄYTTÖ

Katso evästeilmoituksestamme lisätietoja www.multavex.fi/evasteet siitä, mitä henkilötietoja keräämme, kun käyt verkkosivuillamme.

5. PALVELUJEMME KÄYTTÖ

Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

 • Nimi, yritys, y-tunnus, toimitus/laskutusosoite, yhteyspuhelinnumero(t), sähköpostiosoite, konekanta, tiedot puheluista ja kaikesta kirjeenvaihdosta.

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Puhelut: Kommunikoimme kanssasi puhelimitse rutiini- ja huoltotarkoituksessa.
 • Voimme käyttää kerättyjä asiakastietoja kehittääksemme tuotteitamme ja palvelujamme (mukaan lukien asennukset, huolto ja valvonta) edelleen sekä markkinointitoimenpiteisiin tuleville asiakkaille.
 • Käsittelymme on soveltuvan henkilötietolain sallimaa ja kaikissa henkilötietojesi käsittelyvaiheissa käsittelyn laillinen peruste on sopimus (sopimusvelvoitteemme tarjota sinulle seulakauhoja).
6. TYÖHAKEMUKSET

Keräämme ja käsittelemme sinusta seuraavia tietoja:

 • Nimi, kotiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, työhakemus, cv, referenssit, harrastukset / kiinnostuksen kohteet, jäsenyydet / luottamustoimet tms., ja työhaastattelujen muistiinpanot.

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

 • Käytämme tietojasi työntekijöidemme valintaan sekä niiden osalta, jotka eivät ole tulleet valituiksi, myös myöhempiä työntekijävalintoja koskeviin arviointeihin.

KOLMANSILTA OSAPUOLILTA KERÄTTÄVÄT TIEDOT

Saamme yhteystietoja kolmansina osapuolina olevilta yhteistyökumppaneiltamme kuten jälleenmyyjiltämme ja huoltopartnereilta sekä muilta alihankkijoiltamme. Tietoja säilytetään EU:ssa.

Keräämme ja käytämme sinun yhteystietojasi markkinoidaksemme palvelujamme, mikäli et ole nimenomaisesti sitä kieltänyt tai et ole aiemmin antanut ymmärtää, ettet halua, että sinuun otetaan yhteyttä markkinointitarkoituksessa. Tarjoamme sinulle aina helpon mahdollisuuden kieltää markkinointi, milloin tahansa, jos muutat mielesi.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN

Emme myy tietojasi kolmansille osapuolille. Me voimme kuitenkin jakaa tietojasi jälleenmyyjillemme tai yhteistyökumppaneillemme liittyen tuotteidemme ja palveluidemme tarjoamiseen. Koska toimintamme edellyttää taitoja ja resursseja muilta yhtiöiltä, meillä on tarve jakaa tietojasi valituille, alla listatuille vastaanottajille näiden toimintojemme suorittamiseksi. Näillä yhtiöillä on vastaavat lailliset velvoitteet meitä kohtaan tietojesi suojaamiseksi. Vaihtoehtoisesti me pysymme edelleen vastuullisina siitä, mitä nämä yhtiöt tekevät tiedoillasi. Vastaanottajatyyppejä, joiden kanssa jaamme tietojasi, ovat:

 • Maksupalvelujen tarjoajat kuten Oma SP ja Financelink, jotka sijaitsevat Suomessa ja, joita käytämme maksujesi käsittelyssä.
 • Taloudellisten palvelujen tarjoajat kuten perintätoimisto Intrum, joka sijaitsee Suomessa ja, jolle voimme siirtää kanssasi tehtyyn sopimukseen perustuvat saatavamme, jos esim. maksuja tuotteista ja palveluista ei ole tehty ajallaan.
 • IT-järjestelmätoimittajat kuten Google, joka sijaitsee Irlannissa ja, joka toimittaa meille sähköposti- ja pilvipalveluita ja, joita käytämme asiakassuhteiden hallintaan liittyvien tietojen säilyttämiseen.
 • Analysointi- ja hakukonetoimittajat kuten Markkinointiakatemia, joka sijaitsee Suomessa ja, joka auttaa meitä verkkosivujemme parantamisessa ja optimoinnissa.
 • Mikäli meidät tai merkittävän osan omaisuudestamme hankkii kolmas osapuoli, tällöin tietosi siirretään uudelle omistajalle. Uutta omistajaa koskevat tietojesi osalta samat lait kuin meitä.
 • Mikäli myymme minkä tahansa liiketoimintamme tai omaisuuttamme kolmannelle osapuolelle, tällöin paljastamme tietosi tällaisen liiketoiminnan tai omaisuuden mahdolliselle ostajalle.

AUTOMATISOITU PÄÄTÖKSENTEKO

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

TIETOJEN SIIRTO ULKOMAILLE

Säilytämme tietojasi Euroopan talousalueella (ETA) tai maissa, joissa on vastaava tietosuojan taso. Tällaisissa maissa on vastaavat lait kuin Suomessa koskien tietojasi.

Jakaessamme tietojasi yhtiöille, jotka sijaitsevat (i) ETA:n ulkopuolella tai (ii) maissa, joissa on vastaava tietosuojan taso, edellytämme sopimuksin näiltä yhtiöiltä, että ne käsittelevät tietojasi vastaavalta pohjalta kuin me. Tällaisissa tapauksissa varmistumme siitä, että siirrettyjä tietoja suojataan. Lisätietoja siirroista sekä kopiot siirtosopimuksista ovat pyynnöstä saatavissa meiltä.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi käyttääksemme niitä tässä ilmoituksessa kerrottuihin tarkoituksiin ja niin kauan kuin lakien ja säännösten mukaiset säilyttämistä koskevat vaatimukset edellyttävät. Joissakin tilanteissa, kun olet kieltänyt markkinoinnin, voimme merkitä tietosi siten, että tiedämme olla ottamatta sinuun yhteyttä jatkossa.

Mikäli säilytämme tietojasi muuhun tarkoitukseen kuin palveluitamme koskevan sopimuksen valmistelemiseen tai täytäntöönpanemiseen kuten esimerkiksi kirjanpitoa varten, säilytämme tietojasi vain, mikäli se on ko. tarkoituksen mukaista ja/tai laissa määrättyä. Esimerkkeinä säilytysajoista kirjanpitosäännösten perusteella säilytämme tietojasi enintään kymmenen vuotta ja palvelujamme koskevien sopimusten täytäntöönpanon osalta säilytämme tietojasi kymmenen vuotta asiakassuhteen päättymisestä mahdollisia oikeudellisia vaatimuksia varten.

Kun meillä ei ole enää lakiin perustuvaa perustetta käsitellä henkilötietojasi, poistamme ne turvallisesti henkilötietojen säilytyspolitiikkamme mukaisesti.

OIKEUTESI

Sinulla on erinäinen määrä oikeuksia liittyen henkilötietoihisi.

Sinulla on pääsy tietoihisi, oikeus saada rekistereissämme olevat virheet korjatuiksi, oikeus saada henkilötietosi poistetuiksi sekä oikeus rajoittaa tai vastustaa tietojen käsittelyä. Sinulla on myös oikeus peruuttaa antamasi suostumus, oikeus kieltäytyä vastaanottamasta markkinointia sekä joissakin tilanteissa sinulla on oikeus saada tietosi siirretyksi sinulle tai kolmannelle osapuolelle, sekä oikeus vastustaa profilointia ja automatisoitua päätöksentekoa.

Voit myös tehdä valvontaviranomaiselle (www.tietosuoja.fi) valituksen henkilötietojesi käsittelystä toimestamme.

YHTEYSTIEDOT JA VALITUKSET

Ensisijainen yhteyshenkilö liittyen tähän selosteeseen, mukaan lukien pyynnöt käyttää rekisteröidyn oikeuksia, on paikallinen tietosuoja-asioista vastaava henkilömme. Tietosuoja-asioissa voi ottaa yhteyttä seuraavasti:

Sähköpostitse: [email protected]

Postitse: MultaVEX Oy, Viitalantie 80, 60640 Isokoski

Mikäli sinulla on reklamoitavaa tai huoli liittyen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, ole hyvä ja ota yhteyttä ensisijaisesti meihin ja yritämme ratkaista asian niin pian kuin mahdollista.

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN TILANNE

Tämä tietosuojaseloste on päivitetty toukokuussa 2018. Pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta aika ajoin.