Takuu

2 VUODEN TURVA

Kaikilla MultaVEX -seulakauhoilla on 1 vuoden takuu kauhan ostopäivästä alkaen. Rekisteröimällä MultaVEX Vibra -seulakauhasi 30 päivän sisällä ostopäivästä saat kauhallesi lisäksi ylimääräisen 1 vuoden takuun.
Takuutodistukset ovat kauha- ja asiakaskohtaisia; jokainen kauha tulee rekisteröidä erikseen. Rekisteröintiä tai lisätakuuta ei voi siirtää toiselle henkilölle tai yritykselle.

Mikäli näiden takuuehtojen kattamassa MultaVEX -seulakauhassa ilmenee valmistusmateriaalista tai -menetelmästä johtuva ongelma, MultaVEX korjaa kauhan veloituksetta tässä mainittujen takuuehtojen mukaisesti. Takuun voimassaolo edellyttää, että kauhaa käytetään ja huolletaan MultaVEXin turvallisuus- ja käyttöohjeiden mukaisesti.

Voit esittää takuukorjausvaatimuksen ottamalla yhteyttä MultaVEX -jälleenmyyjääsi tai suoraan MultaVEXin asiakastukeen.

Takuukorjaukseen palautettavien kauhojen mukana on toimitettava asianmukainen ostokuitti tai lasku. Lisätakuun aikana tehtävien korjausten yhteydessä on kauhan mukana toimitettava asianmukainen kuitti tai lasku sekä voimassa oleva todistus pidennetystä takuusta. Muussa tapauksessa takuu ei ole voimassa.
Takuuvaatimus on esitettävä mahdollisimman pian vian havaitsemisen jälkeen. Takuuvaatimus on esitettävä takuun voimassaoloaikana.

Rekisteröintilomakkeella antamanne tiedot tallennetaan MultaVEXin asiakasrekisteriin. Tietoja voidaan käyttää asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja teknisessä tuessa. MultaVEX ei koskaan julkaise tai luovuta eteenpäin rekisteröintinne yksityiskohtia. MultaVEX pidättää itsellään oikeuden ottaa joko suoraan tai jonkin MultaVEXin jälleenmyyjän kautta yhteyttä asiakkaaseen, esimerkiksi ratkaistakseen jonkin kauhassa ilmenevän ongelman, ilmoittaakseen teknisistä ongelmista tai ilmoittaakseen tuotepäivityksistä. Rekisteröinti antaa MultaVEX Oy:lle oikeuden tallentaa ja käyttää rekisteröinnin tietoja.

Lisätakuun rekisteröinti

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY