Kivien seulonta

MultaVEX-seulakauhat ovat ratkaisusi kivien seulontaan

Kivien seulonta helpottuu, nopeutuu ja tulee huomattavasti kustannustehokkaammaksi kun käytössä on seulakauha. MultaVEX Vibra seulakauha on käytännöllinen ja kustannustehokas väline kivien seulontaan.

MultaVEX Vibra seuloo myös isoja kiviä

MultaVEX Vibra -seulakauhaa voidaan käyttää myös kaivamiseen, kuten ”tavallista” kauhaa. Se on erittäin kestävä ja siten soveltuu myös vuokrakäyttöön.

Tämä seulakauha erottelee kivet hienosta aineksesta täryttämällä. Se ei sisällä mitään pyöriviä osia, jotka voisivat jumiutua helposti. Tämä tekee seulakauhasta erittäin luotettavan käyttää. MultaVEX Vibra käsittelee myös todella isoja kiviä.

MultaVEX Vibra on ylivoimainen työkalu kaapelilinjojen täyttöön, metsäautoteiden tekoon ja moneen muuhun käyttötarkoitukseen, jossa kivien seulonta on välttämätöntä. Voit saavuttaa huomattavia säästöjä valitsemalla seulakauhan näihin töihin.

Esimerkkikohde

Bolder S.A, Mosambik
Kaivosyhtiö, joka toimii Mosambikissa, Afrikassa.

MultaVEX Vibra 25-35S -seulakauhan avulla he voivat erotella hienon materiaalin kivien joukosta ennen murskausaseman syöttöä. Tällä toimenpiteellä murskausasema toimii paremmin.